Kiszka ziemniaczana z sosem tzatziki

Kiszka ziemniaczana z sosem tzatziki

Kiszka ziemniaczana z sosem tzatziki Jak p rzygotowujecie kiszkę ziemniaczaną? Pewnie większość z Was po prostu „kładzie ją na ruszt” i czeka, aż ciepło wydobędzie z niej to, co najlepsze.Krzysztof Bielawski przekona Was jednak, że warto w jej przygotowanie włożyć...
Tomahawk z glazurą cydrowo – musztardową

Tomahawk z glazurą cydrowo – musztardową

Tomahawk z glazurą cydrowo – musztardową Niedzielny obiad z grilla? To danie będzie idealne do tej roli. Poznajcie przepis Krzysztofia Bielawskiego na tomahawk z wieprzowiny z kością (kawałek schabu wraz z tłuszczem i kostką), podawany z glazurą...
Niebanalna  kiełbasa z rusztu

Niebanalna kiełbasa z rusztu

Niebanalna kiełbasa z rusztu Skąd taka nazwa? BO nasz Szef Kuchni, Krzystof Bielawski, zawsze przygotowuje niebanalne połączenia. Tym razem zaproponował wyjątkowy przepis na Kiełbasę z rusztu, faszerowaną serem i przekładaną warzywami – podawaną z pikantnym...
Stek z karkówki ze szparagami

Stek z karkówki ze szparagami

Stek z karkówki ze szparagami Mamy dla Was propozycję nie do odrzucenia. Niech w tym roku na „pierwszy ogień” wjeździe u Was stek z karkówki wieprzowej marynowany żółtym curry, imbirze i sosie worcester – podawany na grillowanych szparagach. To istna...
Grillowane finger food

Grillowane finger food

Grillowane finger food Karkówka, drób, ryby a nawet warzywa – to już swego rodzaju grillowa klasyka. Co innego grillowane finger food. Sprawdzają się na każdym przyjęciu, gdyż nie potrzeba do nich żadnych sztućców – jemy je palcami. Ananas w boczku Składniki Ananas 20...

Pozostając na stronie, zgadzasz się na użycie plików cookies Szczegóły

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close