Gulasz z pręgi wołowej z grzybami

Gulasz z pręgi wołowej z grzybami

Gulasz z pręgi wołowej z grzybami   Lubicie smak grzybów? W naszym przepisie na gulasz z pręgi wołowej idealnie się sprawdzają. Jeśli chcecie zaskoczyć domowników niecodziennym podaniem tej potrawy, polecamy sprawdzić przepis na placek z cukinii. Z powodzeniem...
Wolno pieczony boczek

Wolno pieczony boczek

Wolno pieczony boczek   Niektóre aromaty warto wydobywać powoli. Dzięki temu nasze potrawy nabierają wyrazistego smaku. Spróbujcie koniecznie wolno pieczonego boczku. Idealnie sprawdza się jako danie obiadowe, bądź na zimno – jako wędlina. Składniki 1–1 i 1/2 kg...
Żeberka w cebulowym sosie

Żeberka w cebulowym sosie

Żeberka w cebulowym sosie   Wiemy dobrze, że KIERujący się smakiem uwielbiają tradycyjne potrawy. Stąd pomysł na przepis na żeberka skąpane w cebulowym sosie. Składniki 1 kg żeberekcebul3 ząbki czosnkuSzklanka wrzącej wody5 liści laurowych5 ziarenek ziela...
Polędwiczka z czereśniami

Polędwiczka z czereśniami

Polędwiczka z czereśniami   Nie domyślacie się nawet, jak dobrze smakują czereśnie w asyście wieprzowiny! Gdy dodacie do tego boczek i camembert, powstanie idealny obiad na specjalną okazję. Wypróbujcie nasz przepis – naprawdę warto. Składniki 1 polędwiczka...
Kiełbaski śląskie w wiosennym towarzystwie

Kiełbaski śląskie w wiosennym towarzystwie

Kiełbaski śląskie w wiosennym towarzystwie   Lubisz fasolkę szparagową? Cudownie. Dodaj do tego młode ziemniaki i wiosenna uczta gotowa. Mamy dla Ciebie szybki przepis na obiad. Składniki 4 kiełbaski śląskie 500 g małych młodych ziemniaczków 500 g fasolki...

Pozostając na stronie, zgadzasz się na użycie plików cookies Szczegóły

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close