Slider

Czosndogi

 

Mamy dla Was przepis na niezwykle popularne ostatnio czosndogi.
Brzmi tajemniczo, lecz to po prostu znana i lubiana bagietka czosnkowa z parówką na ciepło. Można je wykonać naprawdę szybko, przy okazji dbając o urozmaicenie domowego hot-doga porcją warzyw. Taki domowy fast food jest świetną alternatywą dla kupionych na mieście przekąsek.

Składniki

  • bagietki czosnkowe
  • 4 parówki
  • musztarda
  • ketchup
  • sałata
  • kiełki
  • marynowana papryczka jalapeno
  • szczypiorek
  • lub inne, lubiane przez Was dodatki

Przygotowanie

Bagietki rozkroić od góry na pół, tak by ich nie przekroić do końca. Do każdej bułki włożyć po 2 parówki. Podpiec w piekarniku aż ładnie się przyrumienią. Posypać ulubionymi dodatkami i polać sosem. Gotowe!

Pozostając na stronie, zgadzasz się na użycie plików cookies Szczegóły

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close